Sculptures By The Sea

  
Tak jako loni a predloni jsme se sli podivat na Sculptures By the Sea, coz je vystava umeleckych del umelcu z celeho sveta.Vice o teto vystave se dozvite v prispevcich z predeslych let nebo take z oficialni stranky teto vystavy ZDE.

Tentokrat jsme si udelali vylet s kamarady Amie a Julianem a vyrazili jsme autem, coz bylo dost sileny, protoze parkovani v okoli Bondi/Tamarama v obdobi vystavy je proste nocni mura. Po asi 15 minutach krouzeni se na nas usmalo stesti a zaparkovali jsme nedaleko od hlavni tridy na Bondi. Prestoze bylo asi 9 rano, byly tu silene davy lidi, coz nas trosku otravilo, ale po chvilce jsme se obrneli trpelivosti a pluli jsme s davem. Poridit fotku sochy bez ostatnich lidi neni uplne nejlehci ukol, ale v nekterych pripadech se zadarilo.

Jako kazdy rok, nektere sochy na nas zapusobily velmi a jine naopak vubec. Vystavu vyhral jakysi zrezively a zkrouceny, drateny prstenec, ktery jsme ani nevyfotili - spadal do kategorie "not very impressed by this" :)

Letos zde vystavoval i cesky umelec David Cerny, ktery se prezentoval obrovskymi plazicimi se detmi bez tvare.






Obrovska panev, ktera mela lidem asi pripomenout, ze neni nic zdraveho "pect" se na slunci. Obzvlaste v Australii, kde snad kazdy ctvrty clovek ma zkusenost rakovinou kuze.