The Entrance


Tenhle vikend jsme zabili dve mouchy jednou ranou a spojili prijemne s jeste prijemnejsim. Konala se svatba nasich kamaradu a pri te prilezitosti jsme si udelali i my takovou soukromou oslavu.

Svatba se konala v sobotu na Central Coast, takze jsme v patek po praci vyrazili do The Entrance, kde jsme si zamluvili pokoj v malem hotylku primo na pobrezi a meli jsme uchvatny vyhled na more. Jako bonus jsme meli na balkone virivku, takze se nam z hotelu ani nechtelo :) ale to byl plan. Druhy den jsme se probudili za sumeni vln a nepropasli jsme ani vychod slunce nad oceanem, ktery se opravdu vydaril. Pak jsme zase vlitli do pelechu a dospali to. Rano a cely den byl jako z pohadky, na obloze ani mracek, pres 30 stupnu, ocean par metru od hotelu, co vic si prat. Po snidani jsme se prochazeli po plazi, koupali se a zase se prochazeli. Pak jsme se ale museli pripravit na tu slavu, vyzehlit saty a vyrazit na svatbu nasich kamaradu Amie a Juliana. Meli jsme pred sebou asi pulhodinku jizdy. Dorazli jsme s casovou rezervou tak jsme se porozhlidli po okoli. Misto svatby bylo pohadkove. Jakysi lesopark primo u jezera s tyrkysovou vodou. Obrad byl pro nas neobvykly, byla to nase prvni australska svatba. Jedno oko nezustalo suche :) krasny obrad, pak recepce s drinky a drobnym obcerstvenim.



Nasledovala vecere, ale to my uz jsme byli na ceste zpet do naseho hotylku s dechberoucim vyhledem...a virivkou! Okamzite jsme tam hupsli a sledovali hvezdy na obloze...zni to az kycovite, ale uzili jsme si to do posledniho dousku.
Rano se opet probouzime do nadherneho dne za sumeni vln, bohuzel uz balime a jedeme prozkoumavat okoli. Vyhral to majak na Norah Head. Prohlidka stoji jen $6, kupodivu mame s sebou aspon jednu penezenku, takze jdeme na prohlidku a poslouchame zajimavy vyklad. A samozrejme fotime, vyhled z majaku je perfektni.



 




Norah Head Lighthouse


Vyhled z majaku


vyhlidka u majaku

Po prohlidce majaku se vydavame do nedalekeho Wyrrabalong narodniho parku, ale jsme trosku zklamani, takze frcime na plaz a skaceme do vody, je vedro, tak se chceme pred cestou do Sydney schladit. Nas uzasny vikend konci kolem pate odpoledne, kdy nasedame do auta a jedeme smer Sydney. Na takovy pohodovy a uzasny vikend jsme dlouho cekali a jak je videt tak kdo si pocka, ten se docka :) to cekani stalo za to! 

Komentáře